KSA Grill & Chill

Welkom bij het KSA BBQ Grill & Chill-evenement!

Op zaterdag 27 april komen we allemaal samen voor een smaakvolle belevenis ten voordele van de zomerkampen van KSA Blankenberge! Verheug je op een onvergetelijke dag gevuld met heerlijk gegrild eten, gezelligheid en het delen van goede vibes, allemaal met als doel het ondersteunen van de avontuurlijke zomerkampen van onze leden.

Voor zowel ouders, sympathisanten als leden belooft het KSA BBQ Grill & Chill-evenement een smakelijke en vooral boeiende ervaring te worden, met een scala aan animatie die aan ieders wensen voldoet.

Ouders en sympathisanten worden uitgenodigd om hun muziekkennis te testen en deel te nemen aan een bruisende muziekquiz na de barbecue. Gratis vrijblijvende deelname, met leuke prijzen achteraf!

Voor de leden is er een speelparadijs gecreëerd met diverse springkastelen en boeiende randanimatie.

Inschrijven is verplicht en kan je doen tot en met maandag 22 April via volgende stamhoofdlink: https://shop.stamhoofd.be/en/ksa-bbq-grill-chill/

Timing:
- 16u30 groepsspelen
- 17u Welkom BBQ’ers!
- 18u/18u15 Aan tafel, smullen kan beginnen
- 19u30/20u Muziekquiz

Hoe meer vrienden, hoe meer vreugde! Kom met vrienden en familie, en laten we samen bijdragen aan de onvergetelijke zomerkampen van KSA Blankenberge! Tot dan!

Minder weergeven

KSA Scarphoutstede

Dé officiële website van KSA Scarphoutstede Blankenberge. Een jeugdbeweging die elke zaterdag een geweldige activiteit voorziet voor alle jongens van 6 tot 16 jaar.

Vorige
Vorige

KSAzteken Kamp

Volgende
Volgende

Herdenking Chris