Herdenking Chris

Op zaterdag 9 maart 2024 komen we met z’n allen samen om de goede - voor sommigen nog niet zo - oude tijd bij KSA Scarphoutstede Blankenberge te herbeleven. Het onofficiële feestcomité nodigt dan ook alle (oud)leiding uit voor een moment van gezellig samenzijn, bezinning en plezier. Wat staat er nu precies op de agenda?

We starten de avond om 17u30 met een vrijblijvende bondsmis ter nagedachtenis van onze proost Chris Caestecker. Hierin staan we stil bij onszelf als KSA’er en de kracht van de beweging, alsook bij alle KSA’ers die we de laatste jaren hebben verloren. De viering wordt voorgegaan door Bart Lagrange, gouwproost bij KSA Noordzeegouw. Aansluitend spreken we om 19u00 af in café/feestzaal Sint-Amand voor een receptie en feestmaaltijd, overgoten met een sausje van gezelligheid en melancholie naar wat ooit was (en misschien nog steeds is). Dansen is uiteraard toegestaan, bij voorkeur niet tussen de beenham.

Voor de receptie en maaltijd dien je je op voorhand in te schrijven. Dit kan volledig digitaal via https://shop.stamhoofd.be/oudleidingsbijeenkomst/, hoer-a de technologie! De kostprijs bedraagt slechts 25 euro. In de prijs zit inbegrepen: de receptie met aperitief, drie consumpties, warme beenham met buffet en een dessert. Graag inschrijven voor 19 februari 2024. Sluit je liever na afloop aan voor een drankje en gezellige babbel? Dat kan ook, dan ben je welkom vanaf 21u30 en dien je je niet in te schrijven.

Vormt deze prijs een onoverkomelijke drempel? Geen probleem, neem dan zeker contact met ons op en dan zorgen we ervoor dat deze drempel in alle discretie wordt weggewerkt.

TIMING

  • 17u30: Bondsmis in de Sint-Antoniuskerk (Blankenberge) ter nagedachtenis van Chris Caestecker

  • 19u00: Ontvangst met apéro in feestzaal Sint-Amand (Kerkstraat 416, 8370 Blankenberge). Parkeren kan op de parking van de Colruyt!

  • 20u00: Start feestmaaltijd - warme beenham of vegetarisch alternatief met groentenbuffet en gratin aardappelen.

  • 21u30 tot … : Verderzetting gezellige avond

Hebben jullie nog vragen, opmerkingen, allergenen of gewoon een fijn idee om de avond nog plezanter te maken? Neem dan gerust contact op met Kurt Vanden Briele (kurt.vanden.briele@telenet.be) of mezelve (dierickxtim98@gmail.com) via een kanaal naar keuze.

Men zegge het voort ende verder, tot dan!


KSA Scarphoutstede

Dé officiële website van KSA Scarphoutstede Blankenberge. Een jeugdbeweging die elke zaterdag een geweldige activiteit voorziet voor alle jongens van 6 tot 16 jaar.

Vorige
Vorige

KSA Grill & Chill

Volgende
Volgende

Heropstart 2e semester