Welkom!

Welgekomen op onze vernieuwde website! Een nieuw jaar, daar hoort een nieuwe look bij. Hopelijk hebben jullie ook zo genoten van de welverdiende feestperiode vol warme hapjes, gezelligheid en cadeautjes.

Achter de schermen waren wij al enkele weken bezig met een nieuw concept te maken voor de website, en ziehier het fantastische resultaat. Vanaf nu zal dit dé plek worden waar je alle informatie kan terugvinden van onze jeugdbeweging. Ga alvast op ontdekking en bekijk verschillende oude rubrieken in een nieuw jasje zoals het lokaalverhuur, de algemene informatie, de tokshop … Maar ook nieuwe elementen zoals het CCF, de digitale versie van ‘t Scarphoutje en de foto’s van kampen, evenementen en activiteiten die eindelijk gebundeld staan om bekeken te worden. Kortom keiveel nuttige informatie!


KSA kan geen KSA zijn zonder karaktervolle fouten, heb je er toevallig een gevonden? Of heb je gewoonweg complimenten voor ons? Dan horen we dat graag via bondsleider.ksablg@gmail.com

Veel liefs,

Jullie kapoenen

Leiding KSA Blankenberge

KSA Scarphoutstede

Dé officiële website van KSA Scarphoutstede Blankenberge. Een jeugdbeweging die elke zaterdag een geweldige activiteit voorziet voor alle jongens van 6 tot 16 jaar.

Vorige
Vorige

Heropstart 2e semester